Cecin sin pušten na slobodu: Tvrdi da nije učestvovao u pucnjavi!

483
SHARE

Veljko RažnatovićSKANDAL – Sin balknaske dive Svetlane Cece Ražnatović sinoć je saslušan u Centru javne bezbednosti Banja Luka.

Veljko Ražnatović je u pratnji advokata došao u policiju zbog navodnog učešća u masovnoj tuči u centru Laktaša, tokom koje je došlo i do pucnjave.

 

Mediju su objavili da je mladi Ražnatović tokom saslušanja naveo da je na mesto pucnjave došao autmobilom da bi izvukao druga, te da nije učestvovao u tuči i pucnjavi.

Veljko Ražnatović je na slobodu pušten sinoć oko 23 sata.

Ranije su zbog učešća u tuči privedena braća Petar i Aleksandar Zolak, Dalibor Rogić i Boban Latinović svi iz Laktaša.

Objavljeno je da su se oni sukobili sa drugom grupom mladića među kojima je, prema izjavi jednog od učesnika, bio i Veljko Ražnatović.

Do obračuna je došlo preksinoć oko 20 sati na parkingu u Karađorđevoj ulici u Laktašima, a slučajni prolaznici i svedoci su naveli kako je tuča bila dogovorena, jer su se grupe mladića u isto vreme pojavili na parkingu.

Međutim, odjednom su krenuli da se masovno tuku. Tukli su se na parkingu, jurili po parku koji je u blizini. Jedan od njih je imao i bejzbol palicu koju je omotao bodljikavom žicom, a čulo se i nekoliko hitaca ispaljenih iz pištolja – rekao je jedan meštanin Laktaša.

Nasilničko ponašanje

Iz CJB Banja Luka navedeno je da se Ražnatović i ostali terete za krivično delo nasilničko ponašanje:

– Pripadnici Policijske stanice Laktaši i Sektora kriminalističke policije CJB Banja Luka, 3. i 4. aprila ove godine u zajedničkim i koordinisanim aktivnostima, za sada su identifikovali i ispitali šest osoba koja se sumnjiče da su učestvovala u fizičkom sukobu na parking prostoru, u Karađorđevoj ulici u Laktašima.

 

loading...