Ceca vodi Malog na svadbu kod Karića!!

709
SHARE

cecaSKANDAL – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali poznat je kao ozbiljan čovek koji se bavi rešavanjem problema prestonice.

Iako nije previše vičan zabavnim emisijama, kada se našao u društvu balkanske dive Cece Ražnatović, Mali je morao „da poklekne”.

Naime, popularna Ceca i Siniša Mali su se zajedno našli kao gosti u emisiji novogodišnjeg izdanja poznate emisije „Magazin In”.

– Najzanimljivije je bilo pratiti kako se gradonačelnik polako opušta. U početku je bio dosta stegnut, ali ga je Ceca brzo „uzela pod svoje“. Sve vreme se šalila s njim i pravila dobru atmosferu u studiju, sve dok se gosti, a posebno Mali, nisu sasvim opustili – rekao je izvor za Alo.

 

– On će sa mnom kod Bogoljuba! – rekla je Cca što je nasmejalo ceo studio, a ni gradonačelnik nije ostao ravnodušan.

Pokazalo se da gde je Ceca, tu je i dobra zabava, a njenom šarmu očigledno nije odoleo ni gradonačelnik.

Ceca Ražnatović, instagram, slika, haljina

CECA OBJAVILA FOTKU I SRUŠILA INTERNET: U njen bujni DEKOLTE su svi gledali!

SKANDAL – Poznata balkanska diva Ceca Ražnatović na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju koja je bez daha ostavila njene pratice… Folk diva je na fotografiji pokazala najnoviji…
Ceca Ražnatović

HALJINA O KOJOJ SVI PRIČAJU Ceca kao devojčica!

SKANDAL – Popularna pevačica Ceca Ražnatović je nastupila na koncertu u Cirihu gde je izazvala oduševljenje prisutni. Osim raskošnpg glasa, pevačica je pokazala i da ima modnog ukusa. Ceca…
loading...