CECA U SUZAMA SLUŠALA PORUKU PORODICE!

611
SHARE

Ceca JovanovićSKANDAL – Popularna učesnica rijalitija Farma, Ceca Jovanović dobila poruku od porodice. Njen otac je u poruci naveo da joj i dalje pruža podršku, te otkrio i nove detalje iz Cecinog života.

“Prošlo je godinu dana od kako si nas napustila. Koliko nam je žao što si nas napustila toliko nam je žao što si ušla na farnu. Moja priča je celog života bila da je teško boriti se sa uličnim ajkulima. Evo da kažemo da je okej to što radiš. Imaš nekoliko propusta, mada mi to teško podnosimo, ipak si ti naša ćerka”, pričao je Cecin tata a onda se uključila i mama.

Ceca Jovanović“Volim te najviše na svetu. Gde god bila i šta god bila uvek ću biti uz tebe, možda nisam bila tu uz tebe svojom ili tuđom krivicom. Nadam se da ćeš mi oprostiti”, rekla je farmerkina mama.

Ceci je tata je poručio da ne gleda ljude oko sebe i da ih ne sluša.

“Želeo bih da pozdravim sve farmere, posebno u negativnom smislu bih pozdravio Mikija, Jelenu Golubović i njenu mjaku. Kevu, isto u negativnom smislu, a u pozitvnom tata Miću i da mu kažem: ja sam taj čovek koji stoji iza Ceca! I ko razume zna da čita između redova, pozdravljam vas sve. Obratite pažnji imate i vi decu”

“Ne smem da ti kažem vesti iz spoljašnjeg sveta, ali samo ću reći Audi TT nije više tvoj, ali kupićemo drugi”, poslao je tata šifrovanu poruku.

Pogledajte priloženi video i kako je to izgledalo:

loading...