Ceca se leči alternativnom medicinom

326
SHARE

Svetlana Ceca RažnatovićSKANDAL –  Popularna diva, Svetlana Ceca Ražnatović,  odlučila je da svoje zdravlje poboljša alternativnom medicinom.

Naime, Ceca je posetila čuvenu bioenergetičarku iz Rusije koja jednom godišnje dolazi u Srbiju, baku Lenu, a koja svojim moćima leči brojne svetske džet-setere.

Čim je čula da dolazi u našu zemlju, Ceca je zakazala tretman i pre nego što je Lena doputovala. Ona je Ceci ukazala na tačke njenog organizma koje su slabije i posavetovala je da mora više da se pazi, naročito, zato što joj je posao stresan. Sve što joj se dešavalo u životu ostavilo je posledice na opšte stanje njenog organizma, posebno što je često nastupala prehlađena i pod temperaturom. Ceca je bila dva puta po dva sata, a Lena je samo pokretima ruku poboljšala protoke kanala u Cecinom telu koji su emotivnim blokadama bili zapušeni. Lena je redak gost naše prestonice, jer ima puno posla širom sveta, gde leči najpoznatije svetske političare, muzičare i sportiste – rekao je za medije  blizak izvor pevačici.

Popularna Ceca je na ovu temu rekla medijima :

Ona je jedna divna žena koja svojom pojavom pleni i jako mi je prijao razgovor i tretman kod nje. Pored toga što je vrlo otmena i mudra, poseduje neku toplinu i razboritost kojom leči. Čudesna je – kaže pevačica

loading...