Ceca Ražnatović u borbi protiv poplava

508
SHARE

Svetlana Ražnatović CecaSKANDAL – Popularna pevačica Svetlana Ražnatović Ceca  mobilisala muškarce iz svoje kuće kako bi pomogli unesrećenim ljudima.

Kako su mediji objavili pevačica saoseća sa svojim narodom i noćima ne spava zbog poplava u Srbiji, te sa muškim članovima svoje porodice  odlučila da svi krenu u borbu protiv poplava.

Blizak izvor porodici Ražnatović, pripadnici Cecinog obezbeđenja, njen vozač, pevačicin zet, fudbaler Predrag Ocokoljić, kao i brat od ujaka Milan Marinković, branili su Šabac.

Ceca je bila veoma ponosna na sve muškarce iz svoje kuće kada su se već prvog dana okupili u dnevnom boravku i saopštili joj da će udruženim snagama krenuti da pomognu napaćenom narodu! Oni su još prve noći vanredne situacije otišli u Šabac, gde su, kao i svi dobrovoljci iz Beograda, punili džakove peskom i pravili brane kako se voda ne bi izlila. Ceca je cele noći bila budna, pratila je situaciju putem televizije i brinula kako za svoje najmilije, tako i za sve ljude kojima su te noći bili ugroženi životi -rekao je izvor.

Mediji navode da će popularna pevačica donirati i 1.200.000 dinara, a Ceca se odlučila na novčani prilog kako bi država mogla da kupi i one stvari koje građani tokom proteklih dana nisu uspeli ili mogli da donesu u prostorije Crvenog krsta.

 

loading...