Ceca Ražnatović: Aleksandar i ja samo prijatelji!

629
SHARE

Aleksandar Jovović, Ceca RažnatovićSKANDAL – Mediji su ranije objavili da je popularna pevačica Ceca Ražnatović navodno u vezi sa 16 godina mlađim manekenom Aleksandrom Jovovićem.

Ipak, popularna pevačica je sada konačno stavila tačku na sve tračeve, i otkrila u kakvim je odnosima sa mladim manekenom.

– Tačno je da sam na Kipru za rođendan, ali sa pojedinim članovima svoje porodice i naravno da Aleksandar nije ovde. To je potpuna glupost i više ne znam dokle će ljudi da idu u svojim lažima.

– Moram da napomenem da smo Aleksandar i ja samo prijatelji. Oduvek bili i tako će i ostati i nije mi jasno dokle će linčovati ljude samo zato što su moji prijatelji. Zašto da bilo ko bude žrtva zbog toga? Dečko se našao u centru pažnje zbog neistinite informacije, a svima je jasno da ne želi da bude deo javne scene. Pa da smo zajedno nekad bi nas neko uhvatio i dokumentovao to?! Ali nema dokaza. Veoma mi je krivo što je jedan mlad momak pretrpeo takve udarce, iako ni za šta nije kriv, izjavila je Ceca za “Alo”.

Voditelj nije mogao odoliti Cecinim ogromnim grudima!

loading...