CECA PODRŽALA MILICU DABOVIĆ: Uz tebe sam! Jača si od SRAMOTNIH ŠAMARA!

1293
SHARE

Svetlana Ceca Ražnatović, Milica Dabović, Simon Šiklić, batine, podrška, Ceca RažnatovićSKANDAL – Poznatu košarkašicu pretukao je bivši dečko Šime Šiklić Simon.

Ova informacija je uznemirila javnost, a popularna balkanska diva Ceca Ražnatović pružila je podršku košarkašici.

Ona je na društvenoj mreži Tviter napisala podršku Milici Dabović:

Milice, samo napred! Budi ponosna na sebe! Nisi sama, uz tebe sam i jača si odsramotnih šamara!“, poručila je Ceca Ražnatović.

Šime Šiklić Simon je posle napada završio u policijskoj stanici, a Milica je potvrdila da je došlo do incidenta, i rekla da je njen dečko dobro.

Moram priznati da sam šokirana time što se desilo, reagovao je zato što su ga uvredili“, rekla je Milica posle incidenta.

Svetlana Ceca Ražnatović, Milica Dabović, Simon Šiklić, batine, podrška, Ceca Ražnatović

Ona je u izjavi za Informer navela da ju je Simon zvao i ucenjivao da povuče prijavu:

– Kada je čuo da sam ga prijavila, zvao me je da mi preti. Ucenjuje me da povučem prijavu. Kaže da će me ubiti, iskasapiti. Strahujem da će mi doći na vrata, razbiti sve po stanu ili da će ga zapaliti – kaže Milica.

Smetalo mi je što od mene pravi budalu. Naravno da sam mu to zamerila i tada je pobeseno, pretvorio se u zver. Bila sam jako uplašena, i sada ga se plašim, ali nisam dozvolila strahu da me paralizuje – priča ona.

Milica Dabović, Nasilničko ponašanje, Pretnje, Šime Šiklić SimonNe znam čime ga je omađijala. Uvek je govorio da je izoperisana, da treba mnogo novca da bi nju čovek izdržao. Pričao mi je da ju je podvodio drugovima u Kanu, a na kraju je uspela da mu pomuti mozak. Hvala joj. Spasila me je. Neka uživaju zajedno, samo mene neka ostave na miru.

loading...