CECA OTKRIVA NAJVEĆU TAJNU ESTRADE: Ovo je istina o Breni i mojoj KUKAVICI!

6019
SHARE

Svetlana Ražnatović Ceca,LEPA BRENA,pesma, Kukavica,Kukavica,Istina, CECA RAŽNATOVIĆSKANDAL – Popularna pevačica Svetlana Ceca Ražnatović izjavila da su Marina Tucaković i njen suprug Aleksandar Futa Radulović njen veliki hit prvo ponudili njenim koleginicama.

Poznato je da je balkanska diva Svetlana Ceca Ražnatović u svojoj muzičkoj karijeri doživela veliku ekspanziju kada je snimila pesmu „Kukavica“.

Zanimljivo je da je pesma čekala šest godina da je neko primeti, a tu baladu su dbile velike zvezde lepa Brena, Vesna Zmijanac i Dragana Mirković!

Marina i Futa su posle šest godina, “Kukavicu” ponudili i popularnoj Ceci.

Posle albuma „Babaroga“ napravila sam pauzu od godinu i po dana. Znala sam da želim nešto drugo, zrelije i temeljnije, i odlučila sam da odem do Marine i Fute. Tako je inače i krenula naša saradnja. Kakva slučajnost! Kad sam se pojavila kod njih, rekli su mi ne samo da imaju jednu pesmu za mene već čitav album! Sve te kompozicije, „Šta je to u tvojim venama“, „Ustani, budi se“, „Popij me kao lek“, „Oprosti mi suze“, „Mesec, nebo, zvezdice“ i druge, našle su se na toj kaseti – priča Ceca.

Međutim, do pesme koja joj se na kraju najviše i dopala nije bilo lako doći.

Svetlana Ražnatović Ceca,LEPA BRENA,pesma, Kukavica,Kukavica,Istina, CECA RAŽNATOVIĆ „Kukavica“ je šest godina stajala u njihovoj arhivi kao totalno odbačena. Nudili su je Vesni, Dragani, Breni i još mnogim pevačicama. Marina mi je tada rekla da ima pesmu koja se njima nije svidela, ali mene nije zanimalo što je moje koleginice nisu htele. Futa je insistirao da čujem „Kukavicu“, a ona mu je odgovorila da ne dolazi u obzir i da zaboravi na tu pesmu.

Pošto me je zaintrigirao naziv, tražila sam da čujem. Kada su počeli prvi taktovi i kad sam čula reči: „Zagrli me“, imala sam fenomenalan osećaj! Rekla sam im: „Ovo ću snimiti još večeras.“ Futa je iste noći napravio aranžman, ja sam sutradan ušla u studio, otpevala je iz prve i sada je evergrin – rekla je Ceca Ražnatović, prenosi Kurir.

loading...