CECA BESNA NA BRATA: Neću k.rve na Kipru!

1055
SHARE

Ceca Ražnatović, Svetlana Ceca Ražnatović, Milan Marinković, brat, kurve, sponzoruše, Aja Napa vila, Kipar, zabranaSKANDAL – Popularna pevačica, ceca Ražnatović održala bukvicu bratu od ujaka.

Naime pevačica ne želi da se u njenoj vili na Kipru baškare devojke koje se predstavljaju kao njene snajke

Mediji su objavili da Marinković nije želeo da je ubeđuje, već je mirno prihvatio njenu odluku.

– Ceca se nikad nije protivila tome da se društvo njene dece provodi na Kipru, ali ne želi da kroz njenu vilu prolaze razne Milanove devojke. Zna da mnoge od njih jedva dočekaju priliku da se u medijima pohvale da su boravile kod nje i odmah se nazivaju njenim snajkama.

– Do sada je uvek ćutala, ali očigledno joj je svega preko preko glave, pa je konačno reagovala. S obzirom na to da je Milan u poslednje vreme često menjao devojke, koje su ga koristile za prostor u medijima, odlučila je da mu zabrani da ih dovodi na Kipar – rekao je izvor za Kurir.

Poznato je da je popularna Ceca za svoj 43. rođendan pola svoje familije iz Žitorađe povela sa sobom na Kipar kako bi s njima bila za svoj divan dan.

Skandal, skandal, skandal novine, skandal rs, magazin skandal, NOVI SCANDAL, novine scandal, Scandal, SCANDAL NOVINE, SCANDAL VESTI, Skandal, SKANDAL NOVINE, SKANDAL TABLOID, SKANDAL VESTI, vesti skandal, www skandal, скандал, skandal, skandal novine, scandal novine, novine skandal, skandal tabloid, skandal magazin, ekskluziv novine, skandal vesti, magazin skandal, Srpske Novine Skandal, www.skandal, novine puls,alo novine, novine alo,

loading...