facebook
Milica Todorović SKANDAL

BRUKA! Milica Todorović prvi put spremila ČESNICU, svi su joj se SMEJALI!

Milica Todorović

SKANDAL – Popularna pevačica Milica Todorović nije želela da nastupa u novogodišnjoj noći i Novu godinu je provela u krugu porodice.

– Mene ceo januar drži ta euforija, možda čak i u februaru. Novu godinu sam proslavila u krugu svoje porodice, i svojih prijatelja. Nakon 15 godina nisam radila Novu godinu i toliko mi je bilo lepo, to mi je bila jedna velika želja. Da ne moram da gledam kad će odbrojavanje, svi se tamo vesele, ljube, a ja pevam. Hajde sad mene da poljubi momak, pa da poljubim ja njega – rekla je Milica.

Pevačica je otkrila i koja joj je neostvarena želja i šta bi to htela u 2019. da ispuni.

– Nikad ne pravim planove, ali bih volela da u ovoj godini sklopim i svoj drugi album, koji sklapam već evo devet godina – dodala je. Kako kaže, ona i dečko Miloš Paunović mnogo rade i da zbog toga ne stiže da se bavi poslovima u kuhinji.

– Radimo oboje i ona nam se sve svodi na brzu hranu. Ja volim sve, najviše pasulj, ne postoji lepša hrana od toga – tvrdi pevačica za Premijeru.

Milica je pred kamerama otkrila da je jednom probala da spremi tradicionalnu božićnu česnicu, ali joj to nije pošlo za rukom.

– Moja mama to sve priprema, ja sam jednom pokušala da spremim česnicu i nije ličila ni na šta. Bila je tvrda kao kamen, nisam pustila testo da naraste. Nisam mogla ni da nađem novčić – rekla je Todorovićeva.

loading...

Loading…