Brenin sin divljao 150 km na sat na auto-putu!

630
SHARE

Viktor Živojinović, majbah, brzina, Lepa BrenaSKANDAL – Sin slavne pevačice, Lepe Brene vozio limuzinu od 150.000 € ludujući auto-putem.

Viktor Živojinović je vozač početnik i ima ograničenje brzine 108 km/h. Ipak on je sa ocem Bobom jurio 150 kilometara na sat kada su ga zaustavili presretači na auto-putu.

Izvor Kurira je na ovu temu naveo:
– Viktor je vozio, a na mestu suvozača nalazio se Boba Živojinović. Oni su isprobavali „majbah S500“, koji su nedavno pazarili. Pošto su vozili prebrzo, zaustavila ih je policija. Utvrđeno je da je Viktor za 42 kilometra na sat prekoračio dozvoljenu brzinu, pošto je vozio 150 km na sat. Iako je na toj deonici dozvoljeno 120 kilometara na čas, za Živojinovića, koji je početnik, ograničenje je 108 km/h .

– Najmlađi Živojinović je ostao u automobilu, gde je legitimisan, a pokušao je i da se izvadi na svoju popularnu majku, što mu nije uspelo. Živojinovićev prekršaj snimljen je specijalnim radarom iz kola tako da nije postojala mogućnost da se izvuče iz ove situacije. Dodatno je komplikovalo situaciju i to što je Viktor vozač početnik – rekao je izvor.

KUĆNA ŽURKA: Ovako se provode Milica Pavlović, Lepa Brena i Cakana!…

loading...