Brena pevala prvi put posle operacije!

305
SHARE

lepa brenaSKANDAL – Poznata pevačica, Lepa Brena prvi put nastupila nakon što je operisala ruku. Pobednički koncert ovogodišnjeg pobednika takmičenja “Zvezde Granda”, Mirze Selimovića, obeležio je nastup popularne Lepe Brene, koja je  sa gipsom đuskala i pozdravila publiku u rodnom gradu pobednika.

Na stadionu u tom gradu bilo je više od 20.000 ljudi dok se gromoglasni vrisak prolomio kada je na scenu izašla Brena.

Kada me je Saša pozvao da pevam na koncertu, pomislila sam – kako ću! Onda sam pomislila da je publika bila uz mene i u najlepšim i u najtežim trenucima i jednostavno sam osetila da mogu! Jedino što me brinulo bilo je da li ću uspeti da održim koordinaciju pokreta, jer ja na sceni nikada nisam bila statična, a svaki pokret mora da se održi rukama.

– Mikrofon je bio na stativu, a ja sam instinktivno zaigrala. Ono što je meni bila dodatna emocija jeste što je publika iz Srebrenika, Tuzle, Brčkog i svih okolnih mesta te večeri zapravo u meni pobudila uspomene iz detinjstva, jer su moji roditelji iz tih krajeva, a ja sam u Brčkom provela deo mladosti. Uvek sam se trudila da naglasim značaj optimističnog pogleda na stvari, te sam se i ovog puta, uz publiku koja je me je dočekala raširenih ruku i otvorenog srca, na sceni osetila i privilegovano i počašćeno. Koncert u Srebreniku je za mene važan i zato što sam još jednom shvatila da su muzika i publika ono što me pokreće i daju mi stimulans – rekla je Lepa Brena .

Sa popularnom pevačicom sve vreme je bio najmlađi sin Viktor.

loading...