BOSA NA – 5: Seka Aleksić održala prvi nastup posle smrti oca! Bila je na IVICI SUZA!

1522
SHARE

Seka Aleksić otac Milorad umro pomen nastup koncertSKANDAL – Poplarna pevačica Seka Aleksić se nakon što je dala pomen roditelju vratila na scenu.

Zanimljivo je da je pevačica u klub je došla u sandalama, ali se na bini pojavila u čizmama.

Popularna pevačica očigledno ne oseti zimu kada na minus pet noću šeta bosa, i to pored reke.

Seka Aleksić je na prvi nastup, nakon smrti oca Milorada, došla u sandalama!

Na sebi je imala debelu trenerku i dugačak blejzer, ali ipak je napolju bilo hladno i provejavao je sneg.

Na bini se pojavila u uskoj haljinu i srebrnim čizmama iznad kolena. Čim je izašla na binu, pozdravila je fanove.

Dobro veče, Beograde. Hvala vam što ste došli u ovolikom broju. Radujem se druženju s mojom publikom u našoj prestonici – rekla je Seka Aleksić prisutnim fanovima, koje je zabavljala do ranih jutarnjih časova.

Ipak, popularna pevačica je u nekoliko navrata bila na ivici suza, ali je kao veliki profesionalac, uspela da izvede nastup do kraja a da ne zaplače.

Njen posao je takav, ona se daje publici cela, publika od nje očekuje pesmu i dobar provod. Ona je veliki profesionalac i nije joj palo na pamet da na nastup dođe neraspoložena ili da ga otkazuje. Takav je život, takva je profesija. Stegla je srce i pevala. Seka i u pesmi nalazi način da oboluje gubitak. Ona se pesmom leči od tuge, a njena publika su njeni najverniji prijatelj.

 – Ona je veliki borac i bez obzira na to što je tako iznenada izgubila oca, ona ide napred”, rekao je za Blic izvor blizak pevačici.

Seka Aleksić, otac Milorad, umro, pomen, nastup, koncert

loading...