BORKO ŠUTNUO KAĆU ŽIVKOVIĆ PREKO TELEFONA: Fudbaler nije smeo pevačici na oči!

1207
SHARE

Borko Veselinović, Katarina Živković, raskid, FK RadSKANDAL – Popularni fudbaler Borko Veselinović zbog navodnih priča da ga vara ostavio Kaću Živković, i to preko telefona!

Mediji su objavili da je Veselinović izmislio prevaru kako bi imao izgovor za raskid, pošto s pevačicom nije hteo ozbiljnu vezu

Kurir je od pevačicine prijateljice saznao da se poznati fudbaler prema bivšoj devojci nije poneo džentlmenski. Čak je izmislio i priče o njenoj prevari samo da bi je ostavio.

– Borko ne želi da se veže ni za jednu devojku. S Kaćom mu jeste bilo lepo, ali nikakve ozbiljne planove nije imao s njom. Njegove izjave da planiraju brak bile su lažne. Kad je rešio da je ostavi, pozvao je Kaću i napao je da mu je neverna. Iako ga je ona uveravala da su to samo tračevi i da u njenom životu osim njega ne postoji drugi muškarac, on je rekao da ne želi više da bude s njom.

– Izgleda da je on izmislio tu priču kako bi mu bilo lakše da raskine.
– On i dalje širi priču po gradu da ga je Kaća varala. Prijateljima je rekao da ga ona ne zaslužuje i da neće dozvoliti sebi da ga pravi budalom. Oni su mu ionako sve vreme pričali da je Kaća pevaljka koja ide od jednog do drugog muškarca – rekao je izvor za Kurir.

loading...