BOLESNO Neda Ukraden objavila selfi sa Usnijom Redžepovom na samrti!

932
SHARE

Neda Ukraden, Usnija Redžepova, selfi, pokajala se, preminula

SKANDAL – Slavna pevačica, Neda Ukraden je objavila selfi sa Usnijom Redžepovom.

Redžepova je 1. oktobra izgubila bitku s rakom pluća, a pevačica je fotografiju napravila nekoliko dana pre smrti kraljice južnog melosa dok ona bespomoćno leži u bolesničkoj postelji.

Pevačica je izazvala lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama jer je objavila neprikladnu fotografiju sa preminulom koleginicom.

Pevačica je u izjavi za medije na ovu temu navela:

 

“Žao mi je zbog fotografije koja je naišla na osudu. Bila sam 40 godina prijateljica i koleginica s pokojnom Usnijom i među poslednjima sam je videla živu. Dok se ona godinama borila s bolešcu i s raznim porodičnim problemima, nisam primetila nikog od medija ni dušebrižnika da su joj pomogli. Mnogi su me zvali da se slikam pored nje u bolnici, nisam htela, a ni mogla s gomilom pozera i lažnih prijatelja tada da je posetim, nego sam želela sama i u miru da se ispričam s namučenom ženom, da je ohrabrim i dam podršku da izdrži. Jedino sam tu našu zajedničku fotografiju imala tada u telefonu i u tom poslednjem pozdravu na Tviteru želela sam da se oprostim od nje. Ako sam bilo koga tom fotografijom uvredila, veoma se izvinjavam”, napisala je Neda Ukraden.

loading...