Bojan Tomović se oglasio nakon incidenta na Farmi!

689
SHARE

Bojan Tomović
SKANDAL
– Crnogorski pevač, Bojan Tomović je izbačen iz rijalitija Farma, nakon što je pokušao da se obračuna sa Zoricom Marković.

Bojan se oglasio povodom ovoga te rekao koga on krivi za sinoćni incident.

Bojan Tomović je sinoć izbačen iz rijalitija Farma, nakon što je pokušao da se obračuna sa Zoricom Marković.

Kao najgore na Farmi označio Zoricu Marković i Maju Nikolić, dok ga je najprijatnije iznenadio Kristijan Golubović.

– Tačno je da sam noćas oko 2,3 sata diskvalifikovan zbog “nasilničkog ponašanja” i iskreno jedva sam dočekao da izađem iz onoga pakla. Bili ste u pravu svi koji ste me savjetovali da ne ulazim na ovu Farmu, jer je tamo toliko negativne energije, tenzija, da je to strašno. Ja ne trpim i ne dozvoljavam NIKOME da me vrijeđa i da mi ukalja obraz, a naročito ne neke propale i zaboravljene pjevaljke. Naravno da nisam htio ni da pljunem Zloricu Marković a kamo li da je udarim, pa nisam ja ona, to je njen nivo,(ona je Staniju udarila na Farmi od prije 2,3 godine),no sam htio upravo suprotno da je toliko isprovociram da udari ona mene i da joj napravim da je izbace, ali eto desilo da je baš tada bila u kenjari.

Drugo, ona blesava Maja Nikolić sve vrijeme je provocirala na nacionalnoj osnovi, po čemu je ona inače poznata i nije mi jasno zašto nije kažnjena. Čak mi je i ženu izvrjeđala, udara po porodici, e za to sam i pukao i svašta joj rekao, iako ne volim da se svađam sa zenama, ali sa damama, a ove dvije to zaista nisu. Žao mi je ostalih Farmera jer su skoro svi manje više ok, ali ove dvije ženetine će ih o jadu zabavit. P.S. Naravno bilo je i lijepih stvari, druženje sa Milićem i Novicom, to su mi braća po kreativnome ludilu, zatim moja cimerka iz “karantina” Jasna Medenica, pa divna zena Radmila Misic i sve druge djevojke i žene su zaista ok, a posebno Stanija koja je tamo defitivno najbolja riba.

Prava mala damica, a greota, svi je redom napadaju, zato sam tamo bio na njenoj strani i morali smo se držat zajedno. Od muške ekipe svi su prema meni zaista bili ok, i Milić, i Vlada Stanojević i Radašin,i Bakić, Novica Zdravković ,a najviše me prijatno iznenadio Kristijan,Kiki Golubović koji je čak zaplakao sa mnom zbog nedavne smrti moga Taja i na Farmi je toliko vrijedan i kretaivan da me zaista priče o njemu koje kruže vani za zanimaju, jer ja gledam kako se neko ponaša lično prema meni. Žao mi je što i moga Crnogorca Zvezdana diskvalikovali, eto ispade da smo mi Djetići nekakvi nasilnici, a nismo, vjerujte mi, samo ne damo na sebe i na svoj obraz. Eto tako,pozdrav svima – napisao je Bojan.

loading...