Bogati šeik ponudio 50.000 evra za Avu Karabatić

489
SHARE

Ava Karabatić

SCANDAL – HrvatskA starleta, Ava Karabatić mogla da bude jedna od žena u haremu.

Mediji su objavili da je moćni i bogati šeik ponudio 50.000 evra da kupi atraktivnu starletu.

Starletin otac je na ovu temu rekao:

– Jeste, moja ćerka se dopala tom šeiku iz Dubaija, ispričala mi je sve kad se vratila. Bila je malo uplašena. Ali, Avi se takve situacije stalno dešavaju. Eto, krajem leta bio sam s njom u Sarajevu, pa je i tamo zapala za oko jednom šeiku, oduševio se njom. Jeste da je bila provokativno obučena, ali je na njega ostavila pravi utisak. On joj nije nudio novac, samo je gledao s divljenjem i delio joj komplimente.

Brendon hvatao Avu za grudi!

– Taj šeik ju je spazio u jednom klubu i svidelo mu se što je tako prirodno vrcava, slobodna, plus je i plavuša. Preko svojih posrednika, pozvao je pevačicu da mu se sa svojim društvom pridruži u separeu, a ona je to sa zadovoljstvom prihvatila – priča izvor i nastavlja:

– Igrala je pred njim, mešala kukovima i bukvalno zaludela šeika. U jednom trenutku milioner je njenom prijatelju ponudio novac samo da pevačica ostane u Dubaiju. Želeo je da mu ona bude razbribriga. Bio je veoma ozbiljan. Kada je to prijatelj preneo Avi, ona se bukvalno zaledila. Uplašila se njegovih namera i, kao oparena, izletela iz separea i s prijateljem napustila klub – završava izvor.

Filmska uloga specijalno pravljena za Avu Karabatić!

 

loading...