Boban Rajović: Devojke se okreću za mnom, a ne za kolima

385
SHARE

Boban Rajović

SKANDAL – Popularni pevač, Boban Rajović menja redovno menja automobile. Pevač je naveo da su mu   dizajn i udobnost na prvom mestu kada su automobili u pitanju.

Na škakljivo pitanje da li se devojke okreću kada vide dobra kola, pevač Boban Rajović, je rekao:

Ha-ha-ha, okreću se devojke za mnom, a ne za automobilom. Može da bude i provokativno, vide dobar automobil, još kad vide da ga vozi Boban Rajović, ha-ha-ha… E, zato nekad više volim da vozim kola koja nisu toliko upadljiva. Jednostavno, čovek se bolje oseća kada ne skreće toliko pažnje na sebe.

Pevač je priznao da i kod policije ima poseban tretman.

Naravno da ima protekcije kad me zaustavi policija! Jednom smo Marko Kon i ja krenuli na projekciju filma “Mali Budo” u Kraljevo. Išli smo Ibarskom magistralom, a pošto smo kasnili, malo smo požurili i napravili prekršajčić preko dve duple, pa nas je policija zaustavila. Izašao sam iz auta, a oni kažu: „Pa gde ćeš, Rajoviću, da l’ si normalan?” Kada sam im objasnio zašto toliko žurimo, momci su stvarno ispali džekovi, pa su upalili rotaciju i išli ispred nas, a mi iza njih kao diplomate. Oni su nas bukvalno dovezli do bioskopske sale – sa osmehom je ispričao popularni pevač.

 

loading...