Bivši dečko pretio nestaloj pevačici

602
SHARE

Slađana Slađa Guduraš

SKANDAL – Prošlo je pet dana od kako je nestala pevačica i starleta Slađana Slađa Guduraš. Policija i dalje traga za njom, ali od nje nema ni traga od kada joj se izgubio svaki trag oko 18.30 na putu Bijeljina -Beograd.

Slađa je tog dana krenula iz Bijeljine svojim tamnoplavim “golfom 5”. Došla je u sredu u Bijeljinu da bi na Pravnom fakultetu položila kolokvijum iz engleskog. Išle smo zajedno i položile, a posle kolokvijuma nismo se ni videle ni čule. Predložila sam da prenoći, a ona nije mogla jer je morala nazad za Beograd jer je psa ostavila samog u stanu. Obišla je butik i otišla – rekla Tanja Nedić koja radi u Slađinom butiku u tom gradu.

Prijatelji nestale pevačice, su naveli da je ona u poslednje vreme dobijala pretnje od svog bivšeg verenika,  kao i da je te preteće poruke objavljivala na svom Facebook profilu..

U tim porukama joj je pisao da će proći kao Ksenija Pajčin i da će on da se ubije. Pokazala nam je poruke u kojima je pisalo: “Seti se kako je prošla Ksenija Pajčin”. Ona ga je jako volela i zbog njega je živela na relaciji Beograd-Bijeljina gde su otvorili butik i trebalo je da se uda za njega. Pričala nam je da je veza pukla kada je otkrila da je on gej i da je u vezi sa jednim poznatim muškarcem iz Beograda. Govorila je da posle prekida veze uhodio i pretio i strašno se plašila. Pretnje su prestale kada je ona na svoj Fejsbuk profil okačila slike njega i tog muškarca i napisala da su u vezi. Posle toga se primirio, pa je ona mislila da je ostavio na miru. Inače, ona nam je pričala da je on bio u vezi sa nekim poznatim mladim pevačicama, koje su se takođe žalile da im je posle raskida pretio – naveli su prijatelji nestale devojke.

loading...