BIVŠA UČESNICA PAROVA OTKRILA: Evo zašto je Tijana Ajfon popila ŠAMARE od dečka!

1106
SHARE

Tijana Ajfon, Teodora Radojičić, Dragan Tošić, tuča, šamarSKANDAL – Poznata učesnica rijalitja Parovi otkrila šta stoji iza priče Tijane Ajfon da ju je pretukao njen dečko Dragan Tošić.

Teodora Radojičić je otvoreno pričala o šamarima koje je Tijana dobila od svog dečka.

– Prvo želim da kažem da nije istina da je Dragan tukao Tijanu Ajfon zbog mene. To su ona i Ljuba izmislile da bi meni napakostile. Ja verujem mom drugu da je nije nikada udario ni zbog čega, pa ni zbog mene. A da su njih dvoje imali svađe zbog mene, jesu i to zato što je ona preterano posesivna i ljubomorna i smeta joj što on provodi vreme sa mnom.

– Ona misli da mi imamo nešto više od prijateljstva, a to nije tačno. Tačno je da sam ja otišla u Svilajnac kod njega i da sam tamo provela neko vreme, ali isključivo zato što mi je bilo lepo da se družim sa njim i njegovim prijateljima. Dragan je meni samo drug i to će ostati. Generalno, iz “Parova” meni se ne sviđa nijedan tip, samo Mlađan, ali on ima devojku”, rekla je Teodora.

Ona je otkrila i kakav je odnos između Tijane i Dragana, kao i čime se Tijana bavi.

Skandal, skandal, skandal novine, skandal rs, magazin skandal, NOVI SCANDAL, novine scandal, Scandal, SCANDAL NOVINE, SCANDAL VESTI, Skandal, SKANDAL NOVINE, SKANDAL TABLOID, SKANDAL VESTI, vesti skandal, www skandal, скандал, skandal, skandal novine, scandal novine, novine skandal, skandal tabloid, skandal magazin, ekskluziv novine, skandal vesti, magazin skandal, Srpske Novine Skandal, www.skandal, TELEGRAF“Da se razumemo, oni nisu u ljubavnoj vezi, viđaju se isključivo zbog seksa i to svima treba da bude jasno. On neće da bude sa njom zbog toga što zna čime se ona bavi

“Pa prostitucijom. To svi znaju. On neće da sa takvom devojkom bude u vezi, a ona se zaljubila i pravi razne spletke i svađe”, rekla je  pobednica rijalitija “Snajke”, prenosi Kurir.

loading...