Baš je briga što joj je dečko oženjen!

478
SHARE

Milica TodorovićSKANDAL – Atraktivna pevačica Milica Todorović proslavila je preksinoć 24. rođendan u Švajcarskoj s novim dečkom.

Iako je njen dečko i dalje u braku s njenom koleginicom iz Crne Gore Andreom Demirović, s kojom ima petomesečnog sina, pevačici očigledno to ne smeta.

Milica i Miloš su veoma zaljubljeni, ali još nisu spremni da o vezi govore za medije. Njihovi osmesi govore više od bilo kojih reči, a ćutanjem se brane od neugodnih pitanja o Miloševom braku. Iako već nekoliko meseci između njega i Andree nema ljubavi, oni se zvanično još nisu razveli, a njihovim porodicama nije svejedno da u medijima čitaju, slušaju i gledaju o njegovoj novoj vezi. Budući da i Milica potiče iz porodice u kojoj poštuju tradicionalne vrednosti, ni njoj ne godi priča o aktuelnoj vezi, ali ne želi da odustane od Miloša zbog toga – rekao je anonimni izvor za medije.

Lepa pevačica je davno odlučila da rođendan proslavi u Švajcarskoj, gde je nastupala pre nekoliko dana. Milica Todorović je za medije navlea da joj je odmor neophodan jer oseća umor zbog čestih nastupa.

Zbog toga sam odlučila da sebe častim rođendanskim odmorom u Švajcarskoj, a sa mnom su i svi članovi benda, kao i drugi poslovni saradnici. Ovde ćemo biti nekoliko dana i nadamo se dobrom provodu – rekla je Milica.

loading...