Balerina: Ne pričam sa Kristijanom!

424
SHARE

jelena milošević

SKANDAL – Dva diskvalifikovana takmičara se vračaju na Farmu što je razbesnelo nekadašnju učesnicu Jelenu Milošević Balerinu.

Produkcija je odlučila da na Farmu vrati Kristijana Golubovića i Tamaru Đurić, što je izazvalo razne reakcije.

Jelena Milošević Balerina je u intervjuu za Blic poručila da se zna ko će odneti pobedu, te da joj stvari sa imanja u Lisovićima još uvek nisu vraćene!

Balerina na je navela i da sa Kristijanom više ne priča:

– Mene nije publika izbacila, izašla sam zbog povrede nosa, to svi vrlo dobro znaju. Trebalo je da se odavno vratim, ali nisam. Sada mi se više niko iz produkcije i ne javlja na telefon, a ja samo želim da mi stvari budu vraćene. Sva garderoba mi je u Lisoviću i nemam šta da obučem.

– Sve je jasno kao dan. Kristijan je favorit za pobedu od samog početka, verovatno će i pobediti. Ne treba da čudi što njih dvoje ubacuju kao par iako se ne podnose. Produkcija želi da ih izmiri, a sve zarad gledanosti. Ja “Farmu” više neću gledati, niti navijati za Kristijana. Ne zanima me više. Pobednik se odavno zna. Ja ne znam gde ću pre od obaveza i problema. Tražim posao, čekam angažmane. Nisam znala šta produkcija sa mnom smera, ni da li će me vraćati. Sada sam i bolesna pa jurcam po ordinacijama”, tvrdi Jelena.

loading...