Atraktivna manekenka odslužila kaznu-farbala klupe u parku i čistila kej!

420
SHARE

Mina Milenković SKANDAL – Manekenka Mina Milenković odslužila je kaznu od 100 sati društvenokorisnog rada u JKP „Zelenilo“ Beograd.

Naime, manekenka je bila osuđena zbog prijave lažne otmice i silovanja,te  je počela sa radom u februaru, a završila je 7. aprila.

Milenkovićeva je radila na poslovima uređenja javnih zelenih površina na teritoriji opštine Novi Beograd. Krivična prijava protiv nje će sada biti odbačena, a ukoliko eventualno počini novo krivično delo, više neće moći da sklapa nagodbu sa tužilaštvom – rekli su u tužilaštvu.

Milenkovićeva je grabuljala površine i farbala klupe u parkovima i druge rekvizite. Takođe je i čistila kej u Bloku 45. Dolazila je redovno na posao, a bila je u grupi sa još nekoliko mladića i devojaka, koji su takođe osuđeni na društvenokoristan rad. Nisu nosili našu uniformu, već su dolazili u svojoj staroj garderobi. Koliko smo čuli, kaznu je odradila krajem marta, o čemu smo obavestili tužilaštvo – rekao je sagovornik iz Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo“.

 

loading...