ANU NIKOLIĆ I BIVŠI MOMCI TUKLI!!

763
SHARE

Ana Nikolić, Rasta, batine, nasilje, porodično nasiljeSKANDAL – Mediji bruje o skandalu koji je potresao celu Srbiju kada je objavljeno da je izbila tuča između pevačice Ane Nikolić i njenog supruga Raste.

Iako su se venčali venčala pre dva meseca, policija je morala da reaguje zbgo njihove tuče u stanu. Ovo nije prvi put da pevačica imaa problema s nasilnim partnerima.

Nikolićeva je da izjavu za Story pre više od pet godina:

Da li je tačno da vas je tukao bivši dečko, s kojim ste se zabavljali pre nego što ste postali pevačica?
– Istina je da sam imala ozbiljnih problema. Preživela sam njegovu posesivnost, ljubomoru, fizičke nasrtaje i psihičku torturu za koju smatram da nije deo zdrave ljubavi i spada u zlostavljanje.

Stidite li se što ste dozvolili da budete zlostavljani?
– Ne stidim se i smatram da je to osnovni problem. Zbog toga je zlostavljanje toliko i rasprostranjeno jer žene smatraju da je to njihova krivica, greška, sramota….Time se samo prećutno dozvoljava i pothranjuje takvo ponašanje.

Zašto ste rešili da mu oprostite nasilje?
– Pravdala sam ga i u svemu videla svoju grešku jer sam ga, navodno, isprovocirala. Udarac je uvek krivica slabića nasilnika, a vi ste svakako žrtva i nikada inicijator. Ne postoji ta reč ili postupak koji drugom biću daje dozvolu da vam nanese fizičku ili psihičku bol.

Pevačica je otkazala sve nastupe do daljnjeg, a njen suprug Stefan Đurić Rasta, kao da se ništa nije desilo nastavlja sa radom.

Rasta je na društvenim mrežama potvrdio svoje nastupe za naredne dane.

loading...