facebook
Ana Korać SKANDAL NOVINE

Anu Korać progoni PSIHOPATA koji je zbog nje spreman i da ubije!

Ana Korać

SKANDAL – Atraktivna učesnica rijalitija Zadruga, Ana Korać strahuje za svoj život.

Starleta je navela kako strahuje za svoj jer je proganja manijak koji je zbog nje spreman i da ubije!

Njen nekadašnji prijatelj se po gradu predstavlja kao njen dečko, a iako se starleta ograđuje od tog momka, prošle godine je vozila njegov skupoceni “maserati”, koji je zapaljen na parkingu dok je sa Sorajom bila kod frizera.

Ana Korać tvrdi da nikada nije bila u vezi sa vlasnikom kola, već da je on godinama zaljubljen u nju.

– Upoznali smo se pre dve-tri godine i odmah sam mu se dopala, iako sam mu stavila do znanja da ga gledam kao druga. Pozajmio mi je taj auto kao prijatelju. Nikada se nisam poljubila sa tim čovekom, a kamoli šta drugo. A kada sam izašla iz rijalitija, čula sam da smo u vezi. Kad me nije šlog strefio. To je notorna laž – kaže Koraćeva.

– Taj dečko nije normalan, zakačio se za mene kao pijavica. Bojim se da mi ne naudi. On bi bio spreman da nekoga ubije. Sve bi to uradio zbog mene. Kada bih rekla da nekog izrešeta, on bi to i učinio. Reč je o ozbiljnom psihopati koji mi pravi pakao od života – tvrdi uplašena Ana.

– Čula sam da priča kako mi je plaćao stavljanje silikona, kako mi je davao novac za sve što mi je potrebno. Poslednje što bih u životu uradila je da njemu dozvolim da nešto učini za mene – priča Ana.

– Nudi mi ogromnu svotu novca samo da mu odgovorim na poruku, a ja ga kuliram. Dečko ima ozbiljnu dijagnozu, ne znam samo kako se za mene taj ludak zalepio.

– Nije mi svejedno kada se vraćam kući jer se plašim da ga ne sretnem, da mi nešto ne uradi. U njemu je sigurno nagomilan gnev jer ga odbijam, pa se plašim da ne napravi neku glupost. Ne smem da pomišljam šta bi uradio kada bi me video sa nekim muškarcem. Zbog njegove opsesije ne mogu da vodim normalan život. Planiram čak da unajmim i telohranitelje, nekog ko će me čuvati od tog progonitelja – iskrena je Ana.

loading...

POPULARNO

Loading…