ANABELA I GAGI PONOVO ZAJEDNO, LUNA NIKAD SREĆNIJA: Samo da ovo potraje što duže, da smo zajedno!

2140
SHARE

Anabela Atijas, Gagi Đogani, Luna Đogani, ponovo zajedno, srećni, porodicaSKANDAL – Brak popularnog estradnog para se raspao posle 14 godina, a tada je došlo i do raspada grupe “Funky G”.

Bivši estradni par, Anabela Atijas i Gagi Đogani su na iznenađenje mnogih, ponovo zajedno!

Naime, njih dvoje su se ponovo okupili i nastupili zajedno, a sada su odlučili da tako i nastave kad god neko poželi da ih čuje kao grupu. Anabela i Gagi su naveli da je nastup bio odličan i da je situacija oko njihovog razvoda odavno prevaziđena.

“Nastup je prošao bolje nego što smo očekivali. Obradovala me činjenica da su tu bili ljudi po kojima si mogao da vidiš da su voleli tu muziku. Što se tiče našeg odnosa, ne mogu da obećam da neće niti problema. Šalim se. Preležali smo sve te boginje. Sva sreća pa smo mi jedini koji se svađamo i imamo nesuglasice. Sve je to tako odjeknulo pošto je bilo u javnosti”, rekla je Anabela.

Gagi je otkrio da takav poziv nikada nije mogao da očekuje.
“Anabela i ja smo u suštini bili u super odnosima, nikada nismo imali nesuglasice. Na početku je bilo nešto malo ali brzo smo prošli. Što se tiče nastupa, bio sam zbunjen, nisam očekivao takav poziv. Ona me pozvala i rekla da jedan gazda diskoteke hoće da nastupimo zajedno, u sastavu “Funky G”. Rado smo pristali i eto.”

Anabela Atijas, Gagi Đogani, Luna Đogani, ponovo zajedno, srećni, porodicaZa njihovu ćerku Lunu, ovaj nastup je bio i više nego dirljiv.

“Ja sam najsrećnija! Cela ta stvar vezana za njihov zajednički nastup je prelepa. Znaš kako, volela bih da ovo potraje što duže. Samo da smo svi zajedno, da sve bude kako treba. Neka potraje što duže, nisu bitni nastupi”, rekla je ona u emisiji “Ami G show”, a Gagi je otkrio da je tokom pesme “Moj grad”, Luna izašla na binu i zagrlila mamu i tatu, te da je ta situacija bila previše dirljiva.

loading...