facebook
Luna Đogani ZABAVA ZADRUGA ZADRUGA RIJALITI

Anabela i Gagi izneli sve stvari iz Luninog stana!

LUNA ĐOGANI

SKANDAL – Dvadesetak dana nakon što je blogerka Luna Đogani ušla u Zadrugu 2,  Gagi i Anabela su ispraznili stan u kojem je živela na Novom Beogradu.

Luna je pre odlaska u Šimanovce živela sa svojim kućnim ljubimcem u luksuznom bloku na Novom Beogradu, a stan je iznajmljivala na mesečnom nivou. Gagi je potvrdio da su on i Anabela zajedničkom organizacijom izneli ćerkine stvari, te da stan više nije zakupljen.

– Da, izneli smo stvari iz stana gde je živela pod rentom. Pošto se desilo na brzinu to da je ona ušla u Zadrugu, ostalo je još dvadesetak dana prostora, i onda smo se organizovali i sve smo stvari morali da iznesemo, da bi ostavili stan prazan – objašnjava Gagi za Telegraf.

– Bila je u luksuznom bloku na Novom Beogradu, naravno da su stanovi pod kirijom skupi, koštao je 600 evra. Svi znamo svi kakva je situacija bila posle Zadruge… Uostalom, morala je tamo, tamo su i kamere, i obezbeđenje, garaža, ne može svako da ti priđe… Uostalom, ona je htela da bude u tom stanu, to je bila njena želja – kaže Gagi.

Luna Đogani posle provokacija udarila Miljanu Kulić dva puta u glavu! VIDEO

Lunine stvari iz stana su zasad sklonjene sa strane, budući da, kako Gagi kaže, nema mesta ni kod njega ni kod Anabele.

loading...

POPULARNO

Loading…