ANA BEKUTA: Moj otac je bio alkoholičar, imala sam teško detinjstvo!

495
SHARE

Ana Bekuta, otac, alkoholičar, porodica, ispovest, preživela, detinjstvo, teškog srca, priznalaSKANDAL . Poznata pevačica, Ana Bekuta ispričala kako je imala teško detinjstvo pored svojih roditelja.

Naime, pevačica je kao gost u emisiji “Magazin IN” ispričala kako je njen otac bio problematičan, njena majka ga je trpela a baka podržavala. Pevačica nije imala kuda da ode, te je je bila prisiljena da bude tu i gleda sve.

“Ja ne bih trpela moju svekrvu kao što je trpela moja majka. Nek joj je laka zemlja ali ja se sećam tih momenata, tih sukoba u kući”

“Ona je podržavala mnogo mog oca, a on je tužan bio alkoholičar, to moram da kažem. Moja baka je svog sina podržavala po svaku cenu. Ja to ne bih trpela jednu sekundu to što je moja majka proživela sa njima i sa nas tri u kući. Pomišljala sam da se spakujem i odem, da to ne gledam ali nisam mogla. Sad, u ovim godinama znam. Naučila sam tada da ne treba nikog trpeti.”

“Kad pođeš u školu pa malo vidiš roditelje druge dece, pa te nauči nešto učiteljica, pa pročitaš nešto i shvatiš da život nije to što si doživljavala nego nešto potrpuno drugo”

Pevačica je zaključila priču jednom rečenicom koju treba dobro zapamtiti:

“Kad mi ne potire ja, to je onda u redu.”

loading...