ZABAVA

Ana Bekuta i Karleuša usred emisije počele da pričaju o vagini, Marija posle JEDNOG komentara ustala, opsovala i izašla napolje! VIDEO

jelena-karleusa-ana-bekuta-zvezde-grandaSKANDAL – Popularne pevačice i članice žirija muzičkog takomićenja Zvezde Granda, Jelena Karleuša i Ana Bekuta usred emisije počele da pričaju o vagini.

Marija Šerifović nije mogla da veruje šta čuje, pa je ustala i otišla iz studija

Svi u studiju su bili šokirani, a sve je krenulo time što je tajanstveni član, Indira Radić bila razočarana time što Ana nije dala svoj glas kandidatu koji je pevao.

Indira je “napala” Anu, a Karleuša je stala u njenu odbranu.

– Pa, evo, za tajanstvenog, da repliciram na ovo vezano za Anu Bekutu. Ana Bekuta je stvarno divna osoba i divan pevač, ali nekada i ona ima žute minute. Neki, na primer, PMS i tako dalje… Iliti, u prevodu, talasi vrućine i suvoća vagine – rekla je Jelena, a onda je počela vriska u studiju.

– Jelena, čekaj, čekaj! Ovo moraš da ponoviš jer si mnogo brzo rekla! Kako, talasi vrućine i? – šokirao se Saša Popović.

– Talasi vrućine… (smeh) Vidite da se hladi žena non-stop? To jedna, onako, krilatica za PMS, SMS, MMS… (smeh) Talasi vrućine i suvoća vagine!

jelena-karleusa-ana-bekuta-zvezde-granda– Sram te bilo… – rekla joj je Snežana Đurišić.

– A što? Što je sramota reći vagina? Postoje druge ružne reči, a vagina je lepa reč! Va-gi-na… – nastavila je Jelena.

– Je l’ mogu ja da odgovorim? – pitala je Bekuta koja zbog silne vike nije mogla da dođe do reči.

– Ovako ćeš me moliti da te vodim da izlečiš suvoću vagine! Ovako ćeš me moliti! – rekla joj je Ana, pokazavši i kako će je moliti…

Pogledajte priloženi video i kako je to izgledalo:

 

Loading…