Amidžić otvorio dušu 9 meseci nakon Madžgaljeve smrti VIDEO

493
SHARE

Marinko Madžgalj, Ognjen AmidžićSKANDAL – Poznati voditelj Ognjen Amidžić ispričao kako mu je bilo najteže karijeri raditi specijalnu emisiju “Amidži šou” povodom smrti njegovog velikog prijatelja i kolege, glumca Marinka Madžgalja.

– Bilo bi suludo da se nisam oglasio na neki način. Da sam ikad mogao nešto da kažem, mogao sam tada. Marinko je bio stvarno specifičan, spajao je nespojive ljude, svi su ga voleli… To je najmanje što smo mogli da uradimo – rekao je Ognjen u emisiji “Premijera”.

– Najteže mi je pao sam trenutak kada sam saznao da je Marinko bolestan. Od jula 2015. godine nosio sam težinu i sve mi tada bilo besmisleno… – zaključio je Amidžić.

Pogledajte priloženi video i šta je još voditelj ispričao od 1:25:55:

 

Amidži šou

ZBUNILI I VODITELJA: Nezvani gosti upali kod Ognjena Amidžića u emisiju!

SKANDAL – Popularni voditelj, Ognjen Amidžić se iznenadio kada su mu u emisiju “upala” dva nezvana gosta. Naime,  u studio su upali pevačica Mia Borisavljević i voditelj…
Amidži šou, Gola, Golotinja, Tamara Đurić

Tamara Đurić SKROZ GOLA došla kod Amidžića! VIDEO

SKANDAL – Atraktivna starleta, Tamara Đurić u emisiju Ognjena Amidžića došla potpuno gola. Iako je poznata po tome da voli da provocira, te da izlazi oskudno obučena, ovome…
loading...