ALEKSANDRA SUBOTIĆ : Vesna Rivas UDARA tamo gde sam najranjivija!

369
SHARE

Aleksandra Subotić, Vesna Rivas, rijaliti, Parovi, svađa, sukobSKANDAL – Popularna učesnica rijalitija Parovi, Aleksandra Subotić ima najviše sukoba sa Vesnom Rivas.

Odnos Aleksandre i Vesne je od prvog dana učešća u rijalitiju veoma nategnut i napet, te je dovoljna samo jedna pogrešna reč da nastane haos.

Od kada je pre nekoliko dana Sandrina majka napustila zemunsku vilu, Subotićeva je veoma nervozna i razdražljiva.

 

Aleksandra Subotić otrkila zbog čega ne podnosi Vesnu Rivas:

Ja sam najmlađa u ovom rijalitiju, a dotična gospođa koja je mnogo starija, koristi trenutak kada sam najslabija da me napadne. Mama mi je izašla, teško mi je, to što nisam plakala je gore nego da sam isplakala litar suza.

Najmlađa sam, svi koji su stariji ovde su su drugačiji od Vesna, ona uporno bira trenutak kada sam najranjivija da me napadne. U ovom rijalitiju kao što sami znate svašta sam prošla, a ona je uvek tražila, od prvog dana momenat kada sam slaba da puca u mene”, požalila se Subotićeva, jedva zadržavajući suze.

Parovi, seks u Parovima, najduži seks u Parovima, Nikola Lakić, Ksenija Kranjec

AKCIJA TRAJALA 45 MINUTA: Objavljen snimak NAJDUŽEG seksa u rijalitiju Parovi!

SKANDAL – Novi ukućanin u vili Parova je veoma brzo spopao Slovenku Kseniju Kranjec, koja se nije bunila. Nikola Lakić se veoma brzo snašao i…
PAROVI

PAROVI: Mili se skinuo za STOLOM da pokaže…

SKANDAL – U raspravi u vili Parova u kojoj je Nikola Lakić komenatrisao navode Baneta Đokića da je gej, Mili mu je sve vreme…
loading...