ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SE POVLAČI SA SCENE!

2802
SHARE

Aleksandra PrijovićSKANDAL – Popularna Brenina snajka je objavila kako planira da se sa scene povuče na neko vreme.

Naime, atraktivna Aleksandra Prijović je odlučila da se sa scene povuče na neko vreme, jer želi da se posveti novim projektima i da da svoj maksimum.

Popularna Prija je snimila i spot za duetsku pesmu sa kolegom Acom Pejovićem, te je ispričala kako se pošteno smrzla u Luki Beograd.

– Nije prvi put da sam se smrzla i nije mi žao što sam se smrzla. Vredelo je, ali zaista jedva izdržavam. Mnogo sam ponosna, ovo je za mene zaista veliki uspeh. Mnogo sam srećna.

 – Ja Acu mnogo volim, poštujem i odrasla sam na njegovim pesmama – rekla je pevačica za “Telegraf”.

– Da. Hoću da se posvetim novim pesmama, celom albumu, spotovima… Tu ima mnogo posla, mnogo pesama. Nije to samo ući, otpevati i to je to… Nekad to i ne ide baš najbolje. Nekad ja promuknem, nekad sam umorna, nekad jednostavno zaista ne ide. Onda čekam da prođe par dana, pa odem opet u studio. Maksimalno sam se posvetila tome, snimanju spotova…

– Znaš i sama, vidiš koliko treba da se snimi jedan spot. Ja se mnogo trudim i zaista mislim će sve biti super. Koncentrisana sam na to i jednostavno sam rekla – eto, ta tri meseca odmarajte vi od mene, odmaram ja od vas – zaključila je pevačica.

loading...