ALEKSANDRA OPLJAČKANA U TAJLANDU Ukrali joj sat od 10.000 evra i kartice!!

995
SHARE

Aleksandri PrijovićSKANDAL – Popularnoj pevačici Aleksandri Prijović preseo odmor na Tajlandu.

Mediji su objavili da je popularna pevačica pljačkana u Tajlandu već treći dan.

Aleksandri su odneli iz torbe nekoliko stotina evra, platne i kreditne kartice, kao i sat vredan 10.000 evra koji joj je nedavno poklonio Filip, prenosi Alo.

 

– Živojinovići se sa snajkama trenutno nalaze na ostrvu Puket, a Prija je prva postala žrtva lopova, na koje su ih svi još pre polaska upozoravali. Sve se odigralo dok su ona i Filip bili na plaži. Aleksandra je sa sobom ponela samo peškir i torbu za plažu, u koju je ubacila neseser sa novcem, karticama i šminkom. Kako je zaboravila da skine sat u hotelskoj sobi, ona ga je ostavila u torbu da ga ne bi nakvasila.

Imala je sreću da su joj pasoš i lična dokumenta ostali u sobi jer ih nije vadila iz kofera nakon sletanja. Sve se odigralo dok su oboje bili u vodi, a lopov je vešto izvukao njen neseser i pobegao. Niko ga nije primetio, pa čak ni pevačica, sve dok se nije latila torbe da plati račun.

– Kada je shvatila da ga i tamo nema, a Filip je podsetio da je sat skinula na plaži i stavila ga u neseser, više nije bilo dileme da je pokradena. Konobar, koji je bio tu sve vreme, rekao je kako je primetio da se neko vrzma oko njihovih ležaljki, ali je mislio da je u pitanju njihov prijatelj, pa se nije obazirao. Ona je odmah pozvala banku u Beogradu kako bi blokirala kartice, a ceo slučaj je prijavila tamošnjoj policiji. Brena joj je odmah rekla da se ne nervira jer se takve stvari dešavaju i da bude srećna što je pasoš ostao u hotelu, jer bi to stvorilo dodatne probleme, – rekao je izvor blizak Prijovićevoj,a prenos Alo.

loading...