Aleksandra i Ljuba raskinuli zbog prevare

764
SHARE

Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica

SKANDAL– Poznati estradni par, Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica odlučili su da stave tačku na svoj odnos.

Mediji su objavili da je nakon dve godine veze Ljuba Perućica u telefonu svoje drage našao SMS-ove koje je je razmenjivala s drugim muškarcem.

Aleksandra Prijović je za medije navela da su se rastali bez ružnih reči, ubućeni pričaju da se par žestoko posvađao i da je Aleksandra odlučila da je najbolje da više ne budu zajedno.

Izvor blizak sada već bivšem paru je za medije a ovu temu rekao:

– Ljuba i Aleksandra u poslednjih mesec dana ne funkcionišu kao pre i njihov odnos se iz dana u dan pogoršavao. Aleksandra je stalno bila nervozna i često su ulazili u rasprave. Jedno veče, ona je ostavila telefon, a Ljuba je saznao šifru i ušao joj u poruke. Imao je šta i da vidi jer je naleteo na SMS-ove od drugog muškarca koji nisu baš bili prijateljski. Tada je počela svađa, i to ozbiljna. Kada su se izvikali, Aleksandra je zamolila Ljubu da se sabere i zatim mu je rekla da je najbolje da se raziđu i ako mogu to da učine mirnim putem jer su kolege i često će se sretati, želeli oni to ili ne. On je tu noć izašao iz stana i vratio se nekoliko dana kasnije po stvari – rekao nam je

Pitali smo Aleksandru da nam prokomentariše novonastalu situaciju.
– Dve godine smo Ljuba i ja bili zajedno i sada smo se dogovorili da se raziđemo bez teških reči. S bilo kim da toliko provodiš vremena, dosadi ti, sve je prešlo u naviku. Otkad sam sama, OK mi je, prija mi samoća, stalno sam s društvom, ali uveče kad legnem da spavam zafali mi njegov zagrljaj – rekla je za naš list zvezda „Granda“.

loading...