Aleksandra Džidža Stojković uhapšena u Nemačkoj zbog ŠVERCA!!

2950
SHARE

Aleksandra Džidža Stojković, Šverc, HapšenjeSKANDAL – Pevačica Aleksandra Džidža Stojković, uhapšena je u Nemačkoj!

Ćerka Dragana Stojkovića Bosanca je privedena na aerodromu u Minhenu zbog sumnje da švercuje garderobu.

Mediji su objavili da je popularna Džidža na informativnom razgovoru s policijom provela čak dva sata.

– Službenici su zaustavili Džidžu jer su posumnjali da pokušava da prošvercuje haljine. Bila je u društvu stiliste Vladimira di Krupskog i krenuli su za Srbiju. Njih dvoje su pokušavali da objasne da je Džidža bila na jednomesečnoj turneji i da su u koferima, pored garderobe za svaki dan, i haljine za nastupe. Oni im nisu verovali, pa su ih priveli na razgovor.

– Tražili su im potvrdu o stvarima jer su bili ubeđeni da se radi o švercu. Došlo je do rasprave, i Džidža i Vladimir su ubeđivali inspektore da nisu kriminalci i da lako mogu proveriti u Srbiji čime se ona bavi. Objašnjavali su da je Stojkovićeva ponela stvari samo za dve nedelje, a kako je produžila boravak u Nemačkoj, njen stilista joj je naknadno doneo još haljina. Na kraju su Bosančevu ćerku izvukle etikete na haljinama, na kojima je ispisano ime njenog stiliste. Imala je sreću da prođe i bez novčane kazne – rekao je izvor blizak zvezdi „Granda“, renosi Kurir.

Pevačica je za Kurir na ovu temu navela:

– Došlo je do nesporazuma. Desilo se i ne ponovilo se. Moj drug je sve to rešio, inače bih ja sad bila iza rešetaka – rekla je Aleksandra Džidža Stojković.

loading...