Aki ostavio Ružicu Veljković

690
SHARE

akiSKANDAL – Popularni pevač Andrija Aki Marković okončao je vezu sa Ružicom Veljković. Pa je nakon četiri meseca zabavljanja odlučio da prekine, jer su se u poslednje vreme sve češće svađali.

On ni najboljim drugovima nije rekao šta je dovelo do zahlađena i šta je pravi razlog raskida. Čini se kao da nešto krije, ali ne želi nijednu ružnu stvar da kaže o njoj. On je taj koji je raskinuo i prelomio, kaže da su oboje postali svesni da njihov odnos više nije isti i da su emocije zahladnele, ali je bilo samo pitanje dana ko će pokrenuti tu temu.

Dešavalo se da se čitavog dana uopšte ne čuju ili da razmene nekoliko kratkih poruka poslednjih nekoliko dana i da je njihov sadržaj više bio oficijalan. Malo mi ta priča „ne pije vodu“, jer je nemoguće da se tako lako ugasi ljubav o kojoj su donedavno brujali na sva zvona – rekao je izvor blizak pevaču.

Na ovu temu pevač je medijima rekao:
Tačno je da Ružica i ja više nismo zajedno i da smo raskinuli, ali o detaljima ću pričati kada za to dođe vreme i kada budem bio spreman. Razumite – rekao nam je pevač.

loading...