facebook
SKANDAL

Aca Lukas očitao bukvicu Vranješu: Indijančino obolela od kompleksa, ti si mangup samo za “u Drinu”!

JELENA KARELUŠA, ACA LUKAS, OGNJEN VRANJEŠ

SKANDAL – Popularni pevač, Aca Lukas se oglasio žestokom porukom putem svog Instagram naloga, u znak podrške Jeleni Kareluši u sukobu sa fudbalerom Ognjenom Vranješom!

– Podrška za drugaricu i koleginicu! Ne daj se jelena, za druge ne znam, ali ja sam uz tebe!!! Muškarci koji trtljaju okolo sa kojom su ženom spavali su indijanci!!! Muškarci koji trtljaju okolo da su sa nekom ženom spavali, a da to nisu radili su indijančine!!! – počeo je Lukas.

– Muškarci koji se i pored toga što znaju da pravi muškarci nikada ne udaraju nikako, a kamoli nisko, na žene, i koji se trude iz petnih žila da dokažu to sto bi želeli da rade sa njom a nisu, i to ni manje ni više nego javnosti , e ti muškarci su ozbiljno zlo, ozbiljno oboleli od kompleksa niže vrednosti, i nisu nikakvi mangupi, “ni sa ove ni sa one strane Drine” (kako pročitah neki dan u jednoj nebuloznoj izjavi nekog fudbalera, koji hoće da bude mangup), oni su samo mangupi, za u Drinu!!! Sramota!!! – poručio je Lukas.

Ognjen Vranješ je na društvenim mrežama objavio eksplicitne fotografije na kojima je navodno Jelena Karleuša.Sporne fotografije možete pogledati OVDE

loading...

POPULARNO

Loading…