Zlata Petrović – sex na livadi

729
SHARE

Zlata PetrovićSKANDAL – Pevačica, Zlata Petrović imla sex u prirodi na livadi, u kolima, ali ipak ja najviše voli sex krevetu.

Pevačica je otvoreno pričala o svom sexualnom životu te navela :

-“Mislim da se svakoj ženi dogodi da izađe iz okvira svoje spavaće sobe i to je najnormalnija stvar, pa uradimo to i na nekim mestima koja ne podrazumevaju krevet. Dešavalo se meni da to radim u prirodi, na livadi, u kolima, ali ipak ja najviše volim krevet, jer mi je to najprirodnije mesto za ovaj čin.

Nije baš fino biti s nekim na jednu noć, treba upoznati nekoga pre nego što se stupi u seksualni odnos. A i postoji rizik da se naruši zdravstveno stanje, zbog toga uvek upozoravam svoju decu da izbegavaju veze na jednu noć. Ali ako do toga i dođe, bože moj, može i iz toga da se izrodi nešto lepo i dugoročno.

Ne postoji u mom slučaju tip muškarca. I ja sam kao i većina žena želela nekog crnog, visokog sa zelenim očima, ali hemija je ključna. Iako volim da vidim lepog muškarca, moram priznati da su mi se uvek dopadali manje lepi

Nikad nisam maštala da imam seksualni odnos sa nekim holivudskim zvezdama, jer moram da poznajem nekoga da bih maštala o njemu. Znam po sebi. Mnogi misle da sam jedno, a onda kada me upoznaju, shvate kakva sam zapravo.”

 

Ostavite komentar:
loading...