Zgodne žene nakon 40 -te!! Šta je tajna!

379

Julia RobertsMODA–  Julia Roberts, Sandra Bullock i Cate Blanchett samo su neke od dama koje svoje godine nose ponosno i sa stilom.

 

Poznato je da Julia Roberts  izgleda bolje nego mnoge mlađe kolegice.  Julia nikad ne preteruje sa šminkom, bira decentan makeup i mekane kovrče koje laskaju njezinom licu. Glumica nosi zemljane tonove, a lijepo oblikovane obrve najčešće istakne olovkom.

 

 

 

 

 

Sandra Bullock

 

 

Približila 50. godini,ali  Sandra Bullock i dalje izgleda odlično. Jednostavan makeup, smeđi tonovi sjenila, malo rumenila i prirodna nijansa usana, pun su pogodak. Neutralan makeup najčešće kombinira s neurednim kovrčama koji licu daju određenu mekoću.

 

 

 

 

 

 

Julianne MooreBakrena kosa i ljepota koje ne blijedi odličan su opis Julianne Moore. Glumica ne odustaje od duge kose, a u šminkanju koristi smeđe tonove i boje breskve, dok za usne bira neutralne boje mesa ili jarkocrvene tonove.

 

 

 

 

Heather LocklearZvezda “Melrose Placea” Heather Locklear (52) kao da nije ostarilia ni dana. Već godinama nosi istu pepeljastu boju kose koja savršeno pristaje uz njezinu put, a slično je i s makeupom. Ona voli tušom istaknuti oči, dok na usnama nosi pastelnu nijansu ruža.

Ostavite komentar:
loading...