Vlada Mandić u vezi sa Anom Nikolić!?

450

Ana NikolićSCANDAL – Po svoj prilici, nastupio je potpuni obrt u emotivnom životu Ane Nikolić, ali i Vlade Mandića, koji su prošle nedelje viđeni u jednom beogradskom kafiću kako se strasno ljube, a pevačica i bivši rukometaš su bez ustezanja razmenjivali i nežnosti.

Mandić i Nikolićeva su tom prilikom izlgedali kao pravi ljubavni par, a osmeh nisu skidali sa lica, bez obzira na znatiželjne poglede ljudi.

Između Ane i Vlade postoji nešto jako, jer su prošle nedelje sedeli u jednom kafiću u Beogradu i neprestano se mazili, a potom i ljubili, bez ustezanja. Njih dvoje sedeli su više od dva sata, pričali i ljubili se, a gosti su ih, naravno, čudno gledali jer svi živi čitaju u novinama da je Ana navodno u vezi sa Ćazimom Osmanijem, a mnogi još uvek misle i da je Vlada sa glumicom Marijom Petronijević – priča naš izvor i dodaje da je pevačica delovala srećno u Vladinom društvu.

– Ana je bila lepo raspoložena, delovalo je kao da je baš zaljubljena, dok se Vlada ponašao kao pravi džentlmen i prilikom odlaska joj je otvorio vrata. Mnogo su lep par – tvrdi izvor, ali ne i Vlada Mandić, koji je kad smo ga pozvali rekao da se prošle nedelje nije ljubio ni sa kim, ali ga je ipak zanimalo u kojem kafiću smo ga videli.

U kojem kafiću? To nije tačno – rekao je kroz smeh Mandić, kome smo rekli da je informacija tačna, a on je pokušao da sazna da li mi imamo dokaze.
– Je l’ imate neke slike?- pitao nas je malo nervozno, a kada smo ga pitali zašto pita za slike, ako tvrdi da se nije ljubio s Anom, on je počeo da demantuje sve.

Pa ne možete da imate slike jer se to nije desilo. Poznajem Anu, to da, dobra mi je drugarica i nije istina da smo se ljubili – rekao je Vlada, dok je umesto Ane izjavu dao njen brat Marko Nikolić, koji je oštro demantovao našu informaciju, iako tog dana nije bio sa sestrom i poznatim rukometašem.

Nemam komentar na gluposti i dezinformacije – rekao je Marko.

Ostavite komentar:
loading...