U Holivudu uveli konfekcijski broj – 000

232
SHARE

mrsavicaSCANDAL – Iako je pre samo osam godina svet  ostao zgrožen informacijom da postoji konfekcijski broj 00, sada je razotkrivena još bizarnija dimenzija mršavosti. Naime, u Holivuud koji u poslednje vreme od glumica traži da budu poput skeleta,  postala je dostupna nova konfekcijska veličina 000.

Poznato je da je veličina  – nula je italijanska veličina 32, dve nule su 30, a tri 28, što ni ne postoji.

Sve ovo navodi da će mankenke morale imati 63 cm, a kod trostruke nule 58, što je srazmerno pojasu suknje šestogodišnje devojčice.

Pomama za selfijima je posebno pojačala ovaj trend, a poznati znaju da ako postave svoju fotku na kojoj su mršavi, sa rebrima koja se ocrtavaju, privućiće pažnju. To nije uvek realno. Ponekada uvuku stomak, a nekada zbog određenog ugla izgledaju mršavije – kaže trener poznatih holivudskih faca Džejms Duigan.

Kejt-BosvortKejt Bosvort koja je  za mesec dana drastično smršala je živ dokaz da producenti vole  “hodajuće skelete”.

Čak su i dame koje nisu na početku karijere podlegle novom trendu. Džuli Braun iz serije “Modern Family” je iz sezone u sezonu sve mršavija, a na prošlogodišnjoj dodeli Emija je priznala da je gladovala da bi ušla u haljinu koju je nosila. Posle tog događaja prati je jedan od naslova koji su se pojavili u medijima: ”Da li treba da si skelet da bi bila dovoljno mršava?”.

Ostavite komentar:
loading...