Tuga na estradi – Lepa Brena o Bori: Nedostajaće mi njegovo veliko srce!

322

brena-lepi-boraSKANDAL –  Odlazak popularnog Makse kako smo ga mi zvali u bendu, veliki je gubitak ne samo za njegove najmilije, nego i za nas njegove kolege i prijatelje.

Mnoge je potresla smrt muzičara Dušana Trifunčevića, poznatog kao Lepi Bora iz Slatkog greha.
Balkanska diva, Lepa Brena, veoma je potresena te je na ovu temu rekla :

Odlazak Lepog Bore ili Makse kako smo ga mi zvali u bendu, veliki je gubitak ne samo za njegove najmilije, nego i za nas njegove kolege i prijatelje. Kada je Lepa Brena startovala kao brend, hteli smo da ima nekog simpatičnog veseljaka koji je ludo zaljubljen u nju, a ona ga ne primećuje, pa je izbor pao na Maksu kog smo prekrstili u Lepog Boru. Imali smo nekoliko zajedničkih, duetskih numera, ali i bezbroj zajedničkih, veoma uspešnih koreografija. Nedostajaće mi njegov specifičan humor, ljudska toplina i veliko srce – rekla je za njegova velika prijateljica Brena.

Saša Popović: Nikada se na zdravlje nije žalio
Bio zaštitni znak našeg orkestra, prepoznatljiv po svojoj specifičnoj figuri i po duetskim pesmama sa Lepom Brenom. Poslednje dve godine bio je čest gost u našim emisijama, zajedno sa “Slatkim grehom”, pa smo između ostalog, razgovarali i o njegovom zdravlju. I pored toga sto je imao tri bajpasa, odlično se osećao, nikada se nije žalio, pa sam shodno tome veoma iznenađen, zatečen i potresen njegovom smrću. Bio je dobar otac, sjajan muzičar, veliki profesionalac i nezamenljiv prijatelj. Njegov iznenadni odlazak je zaista nenadoknadiv gubitak... – rekao je Saša Popović.

 

Ostavite komentar:
loading...