Suzana Mančić želi sex na Ajfelovom tornju!

612
SHARE

Suzana MančićSKANDAL – Bivša pevačica i loto devojka, Suzana Mančić, otkrila je da bi volela da ima seks na vrhu Ajfelove kule.

– “Mnogo puta sam bila u Parizu, ali nikada nisam mogla da čekam u redu da se popnem na vrh Ajfelovog tornja. Volela bih tamo da imam seks. Onako pred zatvaranje, dok vetar duva, dok nas obezbeđenje ne otera. Zaista mislim da bi to bilo odlično iskustvo“, rekla je popularna Suzana, te nastavlja :

– “Moram reći da je seks na hrastovom stepeništu odličan. Ja sam to opisala i u svojoj novoj knjizi i preporučujem svima da to probaju.

 

Gubljenje nevinosti

– “Gubljenje nevinosti je svakako traumatično iskustvo jer tada završavate jedan život i započinjete drugi i otkrivate seksualnost. Od toga zavisi da li će vam kasnije biti lepo. Meni je prvi put bilo prelepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina. Moram da kažem da sam jedva sačekala da napunim 16 godina. Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka i toliko sam ga volela, da sam želela samo njemu da se dam. U to vreme je donja granica bila 16 godina i nikako nisam mogla ranije, ali je svakako bilo divno“, priseća se voditeljka svog prvog seksualnog iskustva.

Ostavite komentar:
loading...