Rat između Stanije i Filipa

287
SHARE

stanijafilipSKANDAL – Popularna Stanija nikadanije krila ni da se redovno svađala sa svojim dragim, ali da je vešto od javnosti krila da imaju probleme, i da je to bilo zaista naporno za nju.
Ne želim da iznosim stvari iz privatnog života, o Filipu ću reći sve najlepše jer i meni je teško, a ovim putem želim da zamolim sve ljude da mi se ne mešaju u veze, pustite me da sama to rešavam – rekla je starleta, dok je voditeljka u tom trenutku pročitala šta je Filip u toku emisije napisao na svom Tviter nalogu:
Kakve lazi, ja ne verujem sta priča majke mi – oglasio se on, dok Dobrojevićevoj nije bilo svejedno da to čuje.
Panajotović smatra da ništa od izrečenog nije istina, pa joj je čak i postavio pitanje na zvaničnoj stranici emisije.
Bolje reci šta je bilo kad sam ušao u stan! Sramota! – napisao je Filip na Tviteru.

Na sve ovo, Stanija je poručila bivšem partneru da se uozbilji.

Filipe, uozbilji se, majke ti – rekla je i dodala:

– Zbog toga me je i razočarao što sve iznosi u javnost. Želim dostojanstveno da izađem iz ove veze… Želeo je raskid da bi gradio svoje ime i prezime. Evo, sad mu je prilika. Nije mi lako, molim vas da me razumete – zamolila je Stanija.

Ona je potom pričala o tome kako su je pritiskali sa svih strana zbog veze sa njim, ali se i požalila da joj medijska pažnja više ne prija.

– Nisam više ona klinka od pre per godina koja je pošto-poto htela da postane poznata. Sad bih da gradim i živim svoj život, prosto želim da izađem na ulicu u Americi u pidžami i da niko o tome ne piše. Medijski sam izložena previše i izgubila sam na kvalitetu života – rekla je starleta iz Rume, koja planira na proleće da ode u Ameriku.

Nakon što je starleta u emisiji “Priča se, piše se” na “Pinku” pogledala video isečke sa “Farme” kako su se ona i Filip svađali, prokomentarisala je da joj je u vezi sa njim bilo mnogo gore nego u rijalitiju.

– Gledali ste ovo sad, verujte, sad mi je ovde mnogo gore! Mnogo stvari sam morala na svojim leđima da nosim. – uzdahnula je starleta.

Ostavite komentar:
loading...