Pomerili maturu zbog koncerta Jelene Karleuše -JK srce puno ponosa

338
0
Jelena Kareluša
Jelena Kareluša

Učenici Pete beogradske gimnazije su zbog Karelušinog  koncerta pomerili svoje matursko veče. Maturantima je bal prvobitno bio zakazan za 15. jun, međutim, učenici su se u velikom broju obratili direktoru škole da se datum izmeni jer dosta učenika te večeri želi da ode na Karleušin koncert.

Jedan od učenika je medijima izjavio :

– “Kada nam je saopšteno da na dan Jeleninog koncerta imamo maturski bal, većina nas se okupila i složila da treba da obavestimo direktora da nam je taj dan jedan od najbitnijih jer naša diva pravi spektakl, te da želimo da se proslava odloži. Postoje i oni kojima to nije bilo bitno, ali je većina nas je bila za to da se odabere drugi dan.

– Direktor je prihvatio naše prohteve i veoma smo mu zahvalni na tome. Odmah nam je saopšteno da je škola uspela da odloži maturu i pomeri za dva dana ranije, tako da večeras idemo na proslavu, a u subotu na spektakl koji nismo mogli da propustimo. Ona ne pravi koncert često, sada je obećala nešto neviđeno, a njenu muziku većina nas svakodnevno sluša. Sada smo zadovoljni jer ćemo u jednoj nedelji imati dva dana za pamćenje koja svakako nikada nećemo zaboraviti “.

jelena-karleusa-koncert-maturanti

Popularna Kareluša je veoma srećna zbog ovakvog poteza maturanata:

– “Puno mi je srce i ponosna sam zbog ovoga što ste mi rekli. Mladi ljudi su moja snaga i moja najveća podrška! Ma koliko da je teško biti ja na ovim prostorima i pomerati granice, znam da nije uzalud. Dolaze nove generacije, koje cene kvalitet i trud, cene prave vrednosti i predstavljaju novu i bolju Srbiju u budućnosti.”

Ostavite komentar: