POKUŠAJ UBISTVA MAJE NIKOLIĆ: Semir Džanković ne ide u zatvor!

504
SHARE

Semir Džanković, Maja Nikolić, Farma, uvrede, zatvorSKANDAL – Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu osbacilo je krivičnu prijavu protiv Pinkove zvezde.

Semir Džanković se teretio za izazivanje verske mržnje pretnje i pokušaj ubistva Maje Nikolić za vreme boravka u rijalitiju Farma.

– Protiv Semira krivičnu prijavu podnela je Policijska stanica Barajevo jer je u rijalitiju 1. decembra 2015, dok je Nikolićeva pevala „Tamo daleko“ i himnu Srbije, uputio pretnje i uvrede pevačici, da bi potom na nju krenuo nožem. Kasnije je ušao u verbalni sukob s Tamarom Đurić, nakon čega ju je udario otvorenom šakom u predelu glave i pokušao da je gađa stolicom i čašom – piše u policijskoj prijavi.

Javni tužilac Ivan Konatar potvrdio je ova saznanja.

– Povodom podnete krivične prijave tužilaštvo je preduzelo planirane dokazne radnje. Saslušali smo osumnjičenog, ispitivali svedoke i pribavili snimak događaja od produkcije. Nakon svega smo doneli rešenje o odbacivanju krivične prijave jer nisu postojali dokazi koji bi potkrepili osnovne sumnje da je osumnjičeni izvršio navedeno krivično delo, niti bilo koje drugo krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti – rekao je tužilac.

Popularna pevačica nije bila zadovoljna odlukom tužilaštva.
– Mislim da je svima jasno kako stvari funkcionišu u Srbiji – rekla je Maja Nikolić.

Pogledajte priloženi video i kako se to desilo:
Semir, Gabrijela VS Tamara, Maja – Farma 6… by dm_523437018752f

Ostavite komentar:
loading...