On bi sa Severinom radio ama baš sve!

318
SHARE

Severina

SKANDAL – Zahvaljujući spotu „General” Severine Vučković, zgodni Crnogorac Nikola Šoć, ovih dana je privlačio pažnju devojaka još više nego inače.

Saradnja sa Severinom bila je interesantna zbog prostog razloga što sam snimao s pevačicom koja važi za jednu od najpopularnijih i najseksepilnijih ličnosti sa eks jugoslovenskoj muzičkoj sceni. Kada je Severina u pitanju, pristao bih na sve. Šalim se, pristao bih i na intimnije scene jer je to deo posla kojim se bavim. Imao sam već intimnih scena u seriji „Budva na pjenu od mora” i ne bi mi bio prvi put da radim takvo nešto – rekao je Nikola za medije, a na pitanje da li bi svoju devojku prevario sa Severinom, zgodni Crnogorac je rekao:

Devojku s kojom sam u vezi i koju volim nikad ne bih mogao da prevarim, ma koji god da je izazov u pitanju. Trenutno nisam u vezi tako da – da, Severina je veoma privlačna žena. Osim toga, mnogo je zanimljiva, opuštena, komunikativna i voli da zbija šale, što je snimanje učinilo mnogo lakšim i interesantnijim. Što se tiče našeg odnosa, on je strogo poslovan.

 

Ostavite komentar:
loading...