Mirjana Božović se udala za Željka Rutovića

740
SHARE

Mirjana BožovićSKANDAL -Misica i biznismen, koji imaju sina Ognjena, priredili veliku svadbu prošlog vikenda u hotelu „Hajat“.

Napravili gala svadbu!
Bivša misica i nekadašnja učesnica rijalitija „Farma“ Mirjana Božović i biznismen Željko Rutović upriličili su svadbeno veselje pre dva dana u beogradskom hotelu „Hajat“! Naime, bračni par, koji ima sina, trebalo je da se venča u maju ove godine, ali, kako tvrde naši dobro obavešteni izvori, svadba je bila otkazana zbog Željkovog lošeg zdravstvenog stanja.

Na svu sreću, Željko, koji je imao problema s pankreasom, sad se dobro oseća i organizovali su mnogo lepo veselje, na kojem je bilo mnogo njihove rodbine, prijatelja i pevača, među kojima je i Zorica Brunclik – kaže naš sagovornik.

Inače, Mirjana i Rutović dobili su sina Ognjena početkom marta 2012. godine. On je nekad bio žestok momak, jedan od malobrojnih preživelih iz dokumentarnog filma „Vidimo se u čitulji“, a sad je vlasnik hotela, kockarnica, kao i lanca brze hrane. Mirjana Božović pobedila je na izboru za mis 2007. godine. Posle isteka jednogodišnjeg mandata posvetila se manekenskoj karijeri, a publika ju je bolje upoznala u rijalitiju „Farma“, posle čijeg završetka je srela Željka i s njim ušla u vezu.

Ostavite komentar:
loading...