Meksikanac došao u Srbiju da upozna Acu Lukasa! – VIDEO

266
SHARE

meksikanacZABAVA –  Tinejdžer iz Meksika najveći je inostrani Lukasov fan.Meksikanac  je postao zevezda na Youtube izvodeći duetsku pesmu “Daleko si” Ace Lukasa i Ivane Selakov.

Karlos je prošlog leta doputovao iz Meksika u Beograd zbog Acinog koncerta na “Marakani”, i uz pomoć prijatelja uspeo je da upozna svoju omiljenu zvezdu.

Popularni pevač je  otkrio da je bio iznenađen kada je čuo da je mladić iz Meksika njegov veliki fan i bez razmišljanja je prihvatio da se sretne s njim i ugosti ga na koncertu.

Imponuje mi da imam fanove tako daleko, a još veća čast je što se nekome dopada ono što pevam iako ne razume jezik. Videvši snimak, shvatio sam da sam je mali Meksikanac bio na mom koncertu, a mislim i da nas je povezao momak s početka snimka. Njih dvojica su došli ispred moje zgrade, preko mojih saradnika, i pošto smo se upoznali, dao sam im karte za moj koncert. Svaka čast dečaku na pevanju jer nije lako pevati na stranom, a pogotovo ako je to srpski jezik, koji važi za izuzetno težak, rekao je pevač.

Ostavite komentar:
loading...