Lepa Brena i Saša Popović prodali GRAND za 15.000.000 evra!?

514
SHARE

sasa-popovic-brenaSKANDAL – Lepa Brena i Saša Popović prodali sve ugovore zvezda „Granda. SBB mreža je postala većinski vlasnik Granda kao i ugovora pevača koji su svoje albume izdavali za ovu diskografsku kuću.

Kako mediji navode, Brena i Saša su su Granda prodali  za čak 15.000.000 evra. Za ovaj novac SBB mreža je kupila  51 odsto kapitala „Grand produkcije“. Međutim, nije samo u tuđe ruke otišlo izdavanje albuma, već sve ono što spada u najuspešniju diskografsku kuću na Balkanu.

– „Grand produkcija“, pored prava na izdavanja albuma, SBB mreži prodala je i sve emisije koje se realizuju pod okriljem ove kuće, a to su „Grand šou“, „Grand parada“ i „Narod pita“. Ova mreža je sad većinski vlasnik ugovora i brojnih zvezda „Granda“, ali i ugovora oko 200 pevača koji su deo ove masovne produkcije. U paketu je otišao i novi studio na Košutnjaku, u kojem se snimaju sve emisije za nov Grand kanal, koji je takođe prodat, kao i sedište firme na Bežanijskoj kosi sa svim zaposlenima. Tu su i voditelji, balerine, tri orkestra, montažeri, magazin Grand revija, kao i štamparija za proizvodnju diskova – objašnjava izvor blizak „Grandu“.

Ostavite komentar:
loading...